Menu
Coș de cumpărături
Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării presupune că ești de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe detalii aici

Ghepard - fototapet animale

Ghepard - fototapet animale
Ghepard - fototapet animale
Ghepard - fototapet animale
Ghepard - fototapet animale
TRANSPORT GRATUIT pt. comenzi mai mari de 499 ron
Ghepard - fototapet animale
399,00ron
Fără TVA: 335,29ron

Opţiuni disponibile

Descrierea produsului:

Ghepardul – cel mai rapid animal terestru. Recunoscut pentru rapiditatea sa, dar și vânat frecvent pentru blana sa. Animal venerat de egipteni, ajuns azi pe cale de dispariție. Cea mai mică felina dintre felinele mari. Tapetul aduce o pată de culoare, un strop de viață într-un living sau într-o cameră de lectură.


Despre material:

Fototapetul este fabricat în Germania și are o calitate superioară datorită materialului vlies (din fibre nețesute). Acest material vlies față de tapeturile tradiționale din hârtie permite o aplicare mai ușoară, este mai rezistent la rupere, umezeală și la acțiunea razelor UV. Nu se decolorează și se poate curăța cu ușurință cu o cârpă moale. Menține stabilitatea dimensionala în timpul aplicării, adezivul se aplica numai pe perete.

Aplicare:

Aplicarea fototapetului nu necesită o experienţă mare, dar dacă nu ați montat încă tapet sau fototapet vă rugăm să urmați pas cu pas instrucțiunile noastre sau cereți ajutorul unui prieten sau unor meşteri specializaţi.

Acest produs poate fi aplicat pe toate suprafețele netede, curate, uscate și uniforme. Datorită rezistenței la rupere este ușor de îndepărtat fără urme sau deteriorări ale peretelui.

Livrat în formă de rolă cu adeziv special inclus.

Reviews

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun