Menu
Coș de cumpărături
Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării presupune că ești de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe detalii aici

Taj Mahal - fototapet vlies

Taj Mahal - fototapet vlies
Taj Mahal - fototapet vlies
Taj Mahal - fototapet vlies
Taj Mahal - fototapet vlies
Taj Mahal - fototapet vlies
439,00ron
Fără TVA: 368,91ron

Opţiuni disponibile

Taj Mahal, monumentul indian inchinat dragoste estre reprodus intr-un fototapet realist. O bijuterie sculptata in marmura alba, e cea mai importantă construcţie de artă mogulă din India.  Fototapetul ce surprinde orasul grandios este recomandat pentru uz rezidential: in dormitor, living sau hol, cat si la birou sau in cafenele, ceainarii ori hoteluri.Este ideal pentru persoanele din mediul urban, pentru o nota de originalitate in spatiul de locuit si nu numai.

Despre material:

Fototapetul este fabricat în Germania și are o calitate superioară datorită materialului vlies (din fibre nețesute). Acest material vlies față de tapeturile tradiționale din hârtie permite o aplicare mai ușoară, este mai rezistent la rupere, umezeală și la acțiunea razelor UV. Nu se decolorează și se poate curăța cu ușurință cu o cârpă moale. Menține stabilitatea dimensionala în timpul aplicării, adezivul se aplica numai pe perete.

Aplicare:

Aplicarea fototapetului nu necesită o experienţă mare, dar dacă nu ați montat încă tapet sau fototapet vă rugăm să urmați pas cu pas instrucțiunile noastre sau cereți ajutorul unui prieten sau unor meşteri specializaţi.

Acest produs poate fi aplicat pe toate suprafețele netede, curate, uscate și uniforme. Datorită rezistenței la rupere este ușor de îndepărtat fără urme sau deteriorări ale peretelui.

Livrat în formă de rolă cu adeziv special inclus.

Reviews

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun