Menu
Coș de cumpărături
Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării presupune că ești de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe detalii aici

Fototapet cosmos

Ați privit vreodată cerul noaptea întrebăndu-vă ce se află dincolo de cerul cu nori și stelele strălucitoare care se văd? Călătoria în spațiu ar putea părea de domeniul viitorului îndepărtat pentru omul obișnuit, dar asta nu înseamnă că nu puteți aduce frumusețile cosmosului in propria casă. Fototapetele noastre vă vor îngădui tocmai acest lucru pentru a crea o cameră care nu aparține acestei lumi.

Fie ca aplicați tapet pe un perete sau tavan din living, dormitor sau camera copii, culorile liniștitoare ale stelelor, ale lumilor, ale planetelor și galaxiilor vor fi suficiente pentru a relaxa pe oricine si pentru a scoate la iveala exploratorul din d-voastră. Priviți cu atenție și s-ar putea să descoperiți chiar un meteorit sau o stea căzătoare! Toate gusturile și stilurile vor fi satisfăcute! Puteți alege între multicolorele nebuloase învolburate sau puteți rămâne impresionati de imaginile Terrei văzută de la mii de kilometri distanță. Puteți înfrumuseța pereții dormitorului, al livingului sau chiar al camerei copilului dacă el se visează un astronaut în devenire.

Dimensiunea fototapetului: 288 cm lățime și 190 cm înălțimeDespre material:Fototapetul este fabricat în Germania și are o calitate superioară datorită materialului vlies (din fibre nețesute). Acest material vlies față de tapeturile tradiționale din hârtie permite o aplicare mai ușoară, este mai rezi..
299,00ron 599,00ron
Fără TVA:251,26ron
Brand: Consalnet
Fototapetul prezinta o norisorii pufosi, cerul allbastru. Un print impresionant si expresiv, cu nuante vibrante de albastru.Fototapete de înaltă calitate, fabricat în Polonia:mărimea P4 din hârtie specială (115 g/m2) și fâşii late de 92 cm,Fototapetele din hârtie sunt cel mai bine vândute, având cel..
122,00ron 158,00ron
Fără TVA:102,52ron
Brand: Consalnet
Fototapetul prezinta norisorii pufosi, cerul allbastru si soarele.Fototapete de înaltă calitate, fabricat în Polonia:mărimea P4 din hârtie specială (115 g/m2) și fâşii late de 92 cm,Fototapetele din hârtie sunt cel mai bine vândute, având cel mai bun raport preț-calitate.Tapetele sunt livrate în tub..
122,00ron 158,00ron
Fără TVA:102,52ron
Brand: Consalnet
Harta lumii, corabii, busola, globul pamantesc... elemente vintage este fototapetul ideal pentru o zona plina de personalitate. Nuantele folosite: de galben, maro, ocru si bej. Este tapetul ideal pentru persoanele din mediul urban, pentru o nota de originalitate in spatiul de locuit si nu numai. Har..
179,00ron 269,00ron
Fără TVA:150,42ron
Despre material:Fototapetul este fabricat în Germania și are o calitate superioară datorită materialului vlies (din fibre nețesute). Acest material vlies față de tapeturile tradiționale din hârtie permite o aplicare mai ușoară, este mai rezistent la rupere, umezeală și la acțiunea razelor UV. Nu se ..
599,00ron
Fără TVA:503,36ron
Cer senin, de-un albastru cristalin, acompaniat de nori pufoși, te duce cu gândul la o zi plăcută de vară, la relaxare. Acest fototapet va fi oază perfectă de seninatate și relaxare din locuință. Ideal pentru a aduce un strop de culoare unui living sau doar pentru a crea un ambient plăcut.Fotota..
549,00ron
Fără TVA:461,34ron
Fototapetul «Galaxia » pentru persoanele moderne, in cautare de o pata de culoare.  Asemenea galaxiilor, fototapetul este captivant si miraculos in acelasi timp.  Converti-va camera intr-o zona de prospectie interioara, cu ajutorul stelelor si cosmosului. Acest fototapet grandios va ajuta ..
549,00ron
Fără TVA:461,34ron
Fototapet cu harta galaxiei noastre, Soarele in mijloc, si denumirea constelatiilor astronomice pe limba latina.Despre material:Fototapetul este fabricat în Germania și are o calitate superioară datorită materialului vlies (din fibre nețesute). Acest material vlies față de tapeturile tradiționale di..
549,00ron
Fără TVA:461,34ron
O harta stelara cu stelele principale si numele constelatiilor stelare pe limba latina.Despre material:Fototapetul este fabricat în Germania și are o calitate superioară datorită materialului vlies (din fibre nețesute, 122 g/mp). Acest material vlies față de tapeturile tradiționale din hârtie permit..
549,00ron
Fără TVA:461,34ron
Fototapetul «Lumina Galaxiei » este ideal pentru persoanele moderne, in cautare de o pata de lumina, intr-un decor contemporan. Asemenea galaxiilor, fototapetul este captivant si miraculos in acelasi timp. Hai mai aproape de stele!Converti-va camera intr-o zona de prospectie interioara, cu ajutorul ..
549,00ron
Fără TVA:461,34ron
Combinând utilul cu plăcutul poți face ca invățatul celor mici să devină o plăcere. Tapetul cu planete, stele, rachete, comete, sateliți pe orbite, toate vor stărni imaginația și creativitatea copiilor. Constelațiile reprezentate pe ințelesul lor vor trezi curiozitatea și astfel învățarea astron..
549,00ron
Fără TVA:461,34ron
Nori albi pe un fond albastru deschis. Tapetul perfect pentru camerele cu puține geamuri și nu numai. Imagine care te calmează și relaxează în același timp, datorită culorilor plăcute. Fie ca vrei un living luminos sau o camera de copii plăcuta vizual, sau pur și simplu îți plac norișorii, acest..
549,00ron
Fără TVA:461,34ron
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)