Menu
Coș de cumpărături
Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării presupune că ești de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe detalii aici

Fototapet păduri

Este ceva incredibil de liniștitor si odihnitor atunci când te afli în mijlocul naturii, dar, când vremea nu e potrivită, n-ar trebui să existe nici un motiv care să vă împiedice să experimentați aceeași relaxare în confortul căminului d-voastră. Prin urmare, de ce să nu aducem natura în casa noastră?

Posibilitățile sunt infinite! Puteți adauga un fototapet cu pădure camerei d-voastră de zi, sufrageriei sau dormitorului unde razele de lumina și florile de sub copaci vă vor face să vă simțiți ca și cum chiar ați sta printre copaci. Fiecare fototapet cu arbori de pe website-ul nostru prezintă o scenă unică de regiune păduroasa în culori si nuanțe naturale, vibrante care dau viață peisajului chiar în fața ochilor d-voastră.

Detaliile incredibile ale fototapetelor noastre cu păduri vă vor îngădui să vă cufundați în natura, indiferent de ce fel de peisaj preferați. Fie că vorbim despre razele delicate de soare trecând cu blândețe prin bolta unor vârfuri de copaci, despre un luminiș de pădure vaporos și misterios acoperit de zăpadă sau despre o junglă învăluită în ceață, cu siguranță veți găsi la noi peisajul perfect.

Imaginea padurii si a lacului, creeaza o atmosfera de liniste si impacare sufleteasca. Reprezinta o imagine romantica, dar vie in acelasi timp, datorita vegetatiei verde din jurul lacului. Un tapet potrivit pentru cei care vor sa se simta mai aproape de natura. Peisajul reprodus exceptional pentru a..
349,00ron 589,00ron
Fără TVA:293,28ron
Despre material:Fototapetul este fabricat în Germania și are o calitate superioară datorită materialului vlies (din fibre nețesute). Acest material vlies față de tapeturile tradiționale din hârtie permite o aplicare mai ușoară, este mai rezistent la rupere, umezeală și la acțiunea razelor UV. Nu se ..
599,00ron
Fără TVA:503,36ron
Un peisaj muntos, cu cascadă și păduri din Parcul Național Hohe Tauren, care este cel mai mare Parc Național al Austriei din Europa. Relaxare si prospețime intr-un tapet realist. Peisajul viu de primavara va adauga lumina unei incaperi: vegetatia verde, natura virgină, cerul albastru, grandiosu..
599,00ron
Fără TVA:503,36ron
Fototapet cu un peisaj minunat despre Cantonul Valais care face parte din cele 26 de cantoane ale Elveției și este situat în partea de S-V a Elveției. Cantonul Valais se învecineaza la sud cu Italia, iar la sud-vest cu Franța. Despre material:Fototapetul este fabricat în Germania și are o ..
599,00ron
Fără TVA:503,36ron
O imagine maternă, plină de dragoste și afecțiune. Imagine care o are în prim plan pe Bambi si mama ei, iar în fundal se vede o particică din pădure. Tapetul este perfect pentru a crea o atmosferă de iubire necondiționată. Ideal pentru o cameră de zi sau o cameră de copil.  Despre mater..
599,00ron
Fără TVA:503,36ron
Un peisaj muntos și păduri din Parcul Național Hohe Tauren iarna care este cel mai mare Parc Național al Austriei din Europa. Relaxare și prospețime într-un tapet realist. Natura poate fi descoperită iarna. Imaginea de sus a norilor și munților, răsăritul, creează o atmosferă de liniște și impa..
599,00ron
Fără TVA:503,36ron
Un tapet cu un peisaj de toamnă suprins într-o pădure. Cum apa cristalină, cascada erodează pietrele și pământul și își face loc la vale. Muschii crescuți pe pietre vin în completarea acestui peisaj mirific și plin de aventură. Dacă ești iubitor de natură acest peisaj nu poate lipsi din casa ta,..
599,00ron
Fără TVA:503,36ron
Fototapetul tunelul copacilor este fabricat în Germania și are o calitate superioară datorită materialului vlies (din fibre nețesute, 122 g/mp). Acest material vlies față de tapeturile tradiționale din hârtie permite o aplicare mai ușoară, este mai rezistent la rupere, umezeală și la acțiunea razelo..
599,00ron
Fără TVA:503,36ron
Despre material:Fototapetul este fabricat în Germania și are o calitate superioară datorită materialului vlies (din fibre nețesute). Acest material vlies față de tapeturile tradiționale din hârtie permite o aplicare mai ușoară, este mai rezistent la rupere, umezeală și la acțiunea razelor UV. Nu se ..
599,00ron
Fără TVA:503,36ron
Aleea in decor de toamna pentru un plus de luminozitate si culoare. Un decor frumos pentru un loc special in care sa iti regasesti personalitatea. Ce e dincolo de lumina nu se stie... insa ne induce o stare de visare si introspectie. O imagine desprinsa dintr-o poveste intr-un fototapet de excep..
549,00ron
Fără TVA:461,34ron
O padure de copaci bamboo, un peisaj verde si natural, ce inspira liniste sufleteasca, mult calm, dar si viata in acelasi timp. Datorita nuantelor de verde folosite, se potriveste foarte bine cu orice mobila de nuanta alba sau cea a lemnului pentru locuintele rezidentiale sau camerere de hotel.Despr..
549,00ron
Fără TVA:461,34ron
Decorul de iarna este surprins intr-un tapet linistitor, ce iti induce o stare de bine.Naturaletea naturii se oglindeste int-un print inedit, in tonalitate monocroma, oferind o atmosfera de stabilitate, calm si siguranta. Bruma marcheaza inceputul iernii. Fototapetul de inalta clasa este ideal pentr..
599,00ron
Fără TVA:503,36ron
Un tapet cu albia unui râu înghețată, copaci de jur împrejur cu ramuri înghețate, o apă care curge lin, toate acestea te duc cu gândul la o zi de iarnă, departe de civilizație, acolo unde natura se autocoserveaza. Acolo unde parcă ai păși într-un tărâm din basm. Peisaj de iarnă perfect.Despre mat..
599,00ron
Fără TVA:503,36ron
O padure virgina din jungla amazoniana in nuante de verde curd si marouri. Naturaletea se imbina perfect in acest peisaj, ce nu a fost vizitat de omenire. Cararea din mijlocul acestuit decor te duce cu gandul la introspectie si o stare de liniste. Tuturor celor care gasesc ca dormitorul, l..
599,00ron
Fără TVA:503,36ron
Nori de ceață care îmbrățișează armonios o pădure de conifere. Un tapet cu brazii înalți și falnici de abia le mai zârești vârful din nebula de ceață. Peisaj dramatic, dar cu vibe pozitiv te face să te simți în inima naturii la o simplă privire. Ideal pentru a completa o cameră de zi sau un dorm..
549,00ron
Fără TVA:461,34ron
Fototapet cu copaci inalti cu privire spre coroana copacilor. Uimindu-ne la acesti copaci ne putem relaxa si uita de toate gandurile care ne deranjeaza.Despre material:Fototapetul este fabricat în Germania și are o calitate superioară datorită materialului vlies (din fibre nețesute). Acest material..
549,00ron
Fără TVA:461,34ron
Tapetul reprezinta o o gradina japoneza, de un verde vibrant, ce respecta regulile feng shui si inspira mult zen. In centru se afla un copac batran, de o frumusete izbitoare. Ramurile sale patrund in fiecare colt al peisajului. Un decor care va spori starea de bine si relaxare in spatiul care va fi ..
599,00ron
Fără TVA:503,36ron
Crengile unui copac poate fi locatia ideala pentru introspectie si relaxare. Un loc minunat in care sa iti regasesti personalitatea, aproape de cer.  Acest decor natural, de un verde crud este ideal pentru a decora orice perete din casa, pentru a ii da viata. Vei obtine astfel o camera in cele ..
549,00ron
Fără TVA:461,34ron
Jungla cu copaci unul mai înalt decât celălalt, nori de ceață care vin sa completeze peisajul. Copacii de un verde albsolut vin să aducă o pată de culoare în camera ta. Verdele reprezintă natura, dar și echilibrul, renașterea, prosperitatea. Lasă-ți camera să renască cu acest tapet.Despre materi..
549,00ron
Fără TVA:461,34ron
O zi de relaxare prin pădure. Soarele abia răsare și ușor atinge florile viu colorate. Frunzele copaciilor înverzite și parcă doar privind poți auzi trilurile păsărelelor. Este un tapet perfect pentru a crea un ambient cât mai plăcut într-o cameră de zi. Ce poate fi mai frumos decât să-ți bei ca..
599,00ron
Fără TVA:503,36ron
Afişare 1 - 20 din 34 (2 pagini)