Menu
Coș de cumpărături
Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării presupune că ești de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe detalii aici

Fototapet cascadă

Un fototapet cu un curs de apă într-e pietre ce aduna ploile ce cad este surpins printr-o imagine splendida a unei cascade.Fototapet de inalta calitate, fabricat in Germania de la producător PPS. Imaging GmbH.Tiparit pe o hârtie specială, de înaltă calitate 115 g/m2, cu tehnologia offset.Compus..
99,00ron 399,00ron
Fără TVA:83,19ron
Un peisaj muntos, cu cascadă și păduri din Parcul Național Hohe Tauren, care este cel mai mare Parc Național al Austriei din Europa. Relaxare si prospețime intr-un tapet realist. Peisajul viu de primavara va adauga lumina unei incaperi: vegetatia verde, natura virgină, cerul albastru, grandiosu..
599,00ron
Fără TVA:503,36ron
Un tapet cu un peisaj de toamnă suprins într-o pădure. Cum apa cristalină, cascada erodează pietrele și pământul și își face loc la vale. Muschii crescuți pe pietre vin în completarea acestui peisaj mirific și plin de aventură. Dacă ești iubitor de natură acest peisaj nu poate lipsi din casa ta,..
599,00ron
Fără TVA:503,36ron
Frumusețile Amazonului într-o zi senină de vară. Cascadele perfecte, însoțite de un peisaj natural de-un verde pur și soarele care își revarsa razele peste ele. Un loc sălbatic, dar în același timp divin. Acest fototapet se potrivește în orice loc din locuință, aduc un aer de prospețime, relaxare..
549,00ron
Fără TVA:461,34ron
În inima naturii, în pustietate o cascadă între stânci. O apă de munte care își face loc printre pietre. Un cer puțin cenușiu .. toate aceste elemente fac ca peisajul să fie desprins dintr-o poveste cu vikingi. Îți inspiră libertate, viață și relaxare. Este tapetul perfect pentru dormitor sau pe..
599,00ron
Fără TVA:503,36ron
Fototapet realist ce aduce o nota de relaxare si naturalete in acelasi timp. Un decor care va spori starea de bine si relaxare in spatiul care va fi amplasat. Un accent natural care va aduce prospetime. Recomandat atat in spatii Horeca, cat si pentru  uz rezidential(dormitor, living sau holuri)..
599,00ron
Fără TVA:503,36ron
Natura sălbatică și neatinsă de mâna omului. O cascadă pe mai multe nivele. Un tapet cu un peisaj montan perfect completat de verdeață și copaci. O imagine desprinsă din basmele pentru copii unde pădurea pare fermecată. O imagine relaxantă și fascinantă, dar în același timp plina de mister. Dacă..
599,00ron
Fără TVA:503,36ron
Cascadele sunt minunate. Cascadele sunt grandioase. Sunt vii si grandioase. Sunt o minune a naturii. Prospetimea naturii, raza naturii, apa cristalina simbolizeaza viata. Un decor care va spori starea de bine si relaxare in spatiul care va fi amplasat.  Un accent natural care va aduce prospetim..
599,00ron
Fără TVA:503,36ron
Minunatiile naturii intr-un tapet realist. Turcoazul si verdele ireal al Lacurilor Plitvice din Croația captiveaza pe oricine. Plitvice inseamna peste 16 lacuri si infinit mult mai multe cascade. Aceasta e una dintre ele. Este o oaza de liniste ce iti va aduce o stare de calma. Cascada e o minune a ..
599,00ron
Fără TVA:503,36ron
Un val uriaș care se sparge – multe nuanțe de albastru, turcoaz și alb. Un tapet care îți inspiră libertate, relaxare și eliberare. Este fototapetul ideal pentru o cameră cu lumina puțină sau pentru o cameră unde e nevoie de un strop de culoare. Sau pentru a crea o atmosfera plăcuta într-un dorm..
599,00ron
Fără TVA:503,36ron
O oaza de liniste oferita de frumusetea cascadei, o minune a naturii. Panorama profunda ofera eleganta. Un accent natural care va duce natura mai aproape de tine. O imagine realista ce va spori starea de bine in orice incapere. Fototapetul de exceptie poate fi utilizat atat in uz rezidential, in dor..
599,00ron
Fără TVA:503,36ron
Razele soarelui se reflecta in apa cascadei din laguna. Acest fototapet reaslit este oaza de liniste ce iti va aduce o stare de calma. Laguna e un spatiu mistic. Cascada e o minune a naturii, padurea un accent natural care va duce natura mai aproape de tine. Lumina da profunzime incaperii. O imagine..
599,00ron
Fără TVA:503,36ron
O oaza de liniste oferita de frumusetea cascadei, o minune a naturii. Panorama profunda ofera eleganta. Un accent natural care va duce natura mai aproape de tine. Lumina da profunzime incaperii. O imagine realista ce va spori starea de bine in orice incapere. Fototapetul de exceptie poate fi utiliza..
599,00ron
Fără TVA:503,36ron
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)