Menu
Coș de cumpărături
Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării presupune că ești de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe detalii aici

Fototapet animale

Peste tot în lume, din inima junglei până în adâncurile celui mai vast ocean, regatul animalelor ne-a furnizat întotdeauna imagini extraordinare. Faceți din aceste creaturi inspiratoare de venerație o priveliște cotidiana cu ajutorul fototapetelor noastre cu animale. Fie că preferați imaginea liniștitoare a unui banc de pești înotând deasupra coralilor sau un vast peisaj african dominat de elefanți, cu siguranță veți găsi în colecția noastră un  fototapet cu animale care să vi se potrivească și camera copiilor.

Odată ce ați adaugat unul dintre fototapetele noastre in căminul d-voastră, vă veți simți ca si cum ați fi fost transportați în cealaltă parte a lumii de câte ori privirea vi se vă opri pe fototapet. Culorile vibrante aduc la viața imaginea, iar incredibila atenție pe care o acordăm detaliilor vă va face sa vă simțiți de parcă ați înota alături de delfini sau de parcă ați explora pădurea virgină în căutare de noi specii. Cufundați-vă în adâncurile habitatelor naturale ale câtorva din cele mai splendide animale din lume.

Fototapetul este o imitatie bine realizata a blanitei de zebra. Adauga o nota de personalitate unei incaperi anoste. Privirea zebrei este de o profunzime uimitoare. O stare de introspectie si  mindfulness intr-o incapere eleganta. Un design contemporan, dar simplu in acelasi timp, cu nuante de ..
399,00ron 679,00ron
Fără TVA:335,30ron
Brand: Consalnet
Tapetul prezinta un animal puternic: simbol al puterii si razboiului. Este vorba de o forta a naturii, un animal puternic si salbatic, reprezentantul focului: LUPUL. Privirea salbaticiei din imagine emana profunzime si putere. Cromatica folosita: gri, alb, bej, albastru. Tapetul este ideal pentru lo..
189,00ron 237,00ron
Fără TVA:158,82ron
Fototapetul cu un peisaj din natura cu cerbi aflati intr-o poiana inconjurati de munti si paduri. Este fabricat în Germania și are o calitate superioară datorită materialului vlies (din fibre nețesute, 122 g/mp). Acest material vlies față de tapeturile tradiționale din hârtie permite o aplicare mai ..
599,00ron
Fără TVA:503,36ron
O imagine maternă, plină de dragoste și afecțiune. Imagine care o are în prim plan pe Bambi si mama ei, iar în fundal se vede o particică din pădure. Tapetul este perfect pentru a crea o atmosferă de iubire necondiționată. Ideal pentru o cameră de zi sau o cameră de copil.  Despre mater..
599,00ron
Fără TVA:503,36ron
Un peisaj acvatic și subacvatic frumos reprezentat pe înțelesul celor mici pe acest fototapet. Culori vii și multe animale intens colorate. La orizont o insulă la fel de viu colorată. Copii au nevoia constantă de a invăța și de a descoperi lucruri noi. Atunci când vezi in imagini este mult mai u..
599,00ron
Fără TVA:503,36ron
Toată lumea a vizionat cel puțin un film western. Sau dacă nu, probabil a auzit de John Wayne sau Clint Eastwood sau Henry Fonda alergând după bandiți. Pălării de cowboy, șerifi, faradelegi, pistoale, cai și mult praf sunt doar câteva din elementele care te duc cu gândul la Vestul Sălbatic. Îndr..
549,00ron
Fără TVA:461,34ron
Girafele sunt suprinse in tonuri suprarealiste intr-un decor ce emana o atmosfera placuta si calm. Acest decor reprezinta recomandarea perfecta pentru camera copiilor pasionati de aceste animale feerice, pentru dormitor sau living. Recomandat totodata pentru camerele de hotel, cafenele sau restauran..
549,00ron
Fără TVA:461,34ron
Tonuri monocrome, alb-negru, imaginea elefantilor la baza maretului Kilimanjaro pe acest fototapet. Grandiosii elefantii africani, surprinsi intr-un decor de exceptie. Muntele Alb din spate uimeste prin altitudine, fiind cel mai inalt varf din Africa. Imaginea reprodusa exceptionala pentru a creea o..
549,00ron
Fără TVA:461,34ron
Girafa – cea mai înaltă dintre toate. Grup de girafe, apus de soare, câmp întins, orizont îndepărtat, cred că așa arată o după amiază în savana. Girafe care se plimbă nestingherite spre alte terenuri. Un tapet care te duce cu gândul la libertate, viață și relaxare. Ideal pentru a aduce o notă de..
599,00ron
Fără TVA:503,36ron
Farul din Marea Nordului prezinta de fapt zecile de oi pascand pe un camp plin de vegetatie din acea zona. E un peisaj natural si linisititor. Un far poate actiona ca un semnal luminos, conducandu-ne in ape mai linistite. Adeseori, in vis, acestea au o semnificatie fie emotionala, fie spirituala. Oa..
599,00ron
Fără TVA:503,36ron
Mitologia spune ca animalele au fost trimise în lume pentru a-i ajuta pe oameni sau pentru a-i pedepsi. În Orient se spune că bufnița era pasărea ocrotitoare a nopții și a destinului. Un fototapet cu Bufnița care atrage bunăstarea și confortul. Pentru o vibrație de energie pozitivă în casa ta al..
549,00ron
Fără TVA:461,34ron
Calul este unul din cele mai frumoase, grațioase și grandioase animale. Admirat în toată lumea petru eleganța și naturalețea lui înnascută. Fie ca sunt dresați fie că sunt sălbatici vor atrage atenția prin frumusețea lor. Acest tapet este ideal pentru a aduce o notă de eleganță în casa dumneavoa..
599,00ron
Fără TVA:503,36ron
Acvarii cu peștișori aurii pe acest fototapet. Noi oamenii am fost creați să trăim în perechi, la fel și celelalte animale. Dacă noi nu putem trăi singuri, atunci nici peștii nu pot și vor găsi orice metodă de a fi unii lângă ceilalți. Tapet simplu care poate crea un efect maxim in camera ta.Des..
599,00ron
Fără TVA:503,36ron
O imagine cât o mie de cuvinte. Pe lânga faptul că sunt niște animăluțe foarte pretențioase și posesive, sunt iubitoare și abia așteaptă să fie răsfățate. Daca esti un pretențios tapetul asta este perfect pentru tine. Dă o nota de excelență dormitorului tau.Despre material:Fototapetul este fabri..
549,00ron
Fără TVA:461,34ron
Ghepardul – cel mai rapid animal terestru. Recunoscut pentru rapiditatea sa, dar și vânat frecvent pentru blana sa. Animal venerat de egipteni, ajuns azi pe cale de dispariție. Cea mai mică felina dintre felinele mari. Tapetul aduce o pată de culoare, un strop de viață într-un living sau într-o ..
549,00ron
Fără TVA:461,34ron
Harta lumii cu continente și ape intens colorate, la care avem și animalele specifice fiecărei țări. Acest tapet este ideal pentru camera copiilor atrăgându-i vizual și stărnindu-le curiozitate și dorința de a descoperi și de a învăța animalele. Poate fi și o metodă de învățare interactivă. ..
599,00ron
Fără TVA:503,36ron
Insula Sylt, regina Marii Nordului, in nuante de alb si albastru; valurile spumoase, pescarusii dinamici, pilonii de lemn, cerul innorat, vantul, sunt doar cateva din elementele surprinse intr-un tapet realist. Emana libertate si independenta, relaxare in aer liber. Fototapetul de inalta clasa este ..
549,00ron
Fără TVA:461,34ron
Insula Sylt in tonuri de alb, gri si negru, un decor simplu, dar plin de personalitate in acelasi timp. Insula Sylt este cea mai mare insulă dintre Insulele frizone de Nord din Marea Nordului și aparține de landul Schleswig-Holstein. Hamptons-ul nemtesc gazduieste cei mai multi milionari pe metrul p..
549,00ron
Fără TVA:461,34ron
Jaguarul una din marile feline. Mamifer carnivor pe care îl întâlnim in Mexic sau chiar in America Centrală. Jaguarul deși este un exemplar de o frumusețe impunătoare el este un animal solitar, exceptie făcând femelele. Este un tapet perfect pentru un living sau pentru o cameră de studiu. Ofera ..
549,00ron
Fără TVA:461,34ron
Leopardul – recunoscut pentru capacitatea sa de adaptare, este un animal feroce cu simțurile extrem de bine dezvoltate. Este cel mai perfect dintre toate felinele mari, plăcut la infățișare și grațios în mișcări. Un tapet ideal pentru o cameră simplă care are nevoie de un element să o completeze..
549,00ron
Fără TVA:461,34ron
Afişare 1 - 20 din 44 (3 pagini)