Menu
Coș de cumpărături
Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării presupune că ești de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe detalii aici

Fototapet Bufniță

Fototapet Bufniță
Fototapet Bufniță
Fototapet Bufniță
Fototapet Bufniță
Fototapet Bufniță
549,00ron
Fără TVA: 461,34ron

Opţiuni disponibile

Mitologia spune ca animalele au fost trimise în lume pentru a-i ajuta pe oameni sau pentru a-i pedepsi. În Orient se spune că bufnița era pasărea ocrotitoare a nopții și a destinului. Un fototapet cu Bufnița care atrage bunăstarea și confortul. Pentru o vibrație de energie pozitivă în casa ta alege acest tapet, care se va potrivi extraordinar în orice colț din casa ta.


Despre material:

Fototapetul este fabricat în Germania și are o calitate superioară datorită materialului vlies (din fibre nețesute). Acest material vlies față de tapeturile tradiționale din hârtie permite o aplicare mai ușoară, este mai rezistent la rupere, umezeală și la acțiunea razelor UV. Nu se decolorează și se poate curăța cu ușurință cu o cârpă moale. Menține stabilitatea dimensionala în timpul aplicării, adezivul se aplica numai pe perete.

Aplicare:

Aplicarea fototapetului nu necesită o experienţă mare, dar dacă nu ați montat încă tapet sau fototapet vă rugăm să urmați pas cu pas instrucțiunile noastre sau cereți ajutorul unui prieten sau unor meşteri specializaţi.

Acest produs poate fi aplicat pe toate suprafețele netede, curate, uscate și uniforme. Datorită rezistenței la rupere este ușor de îndepărtat fără urme sau deteriorări ale peretelui.

Livrat în formă de rolă cu adeziv special inclus.

Reviews

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun