Menu
Coș de cumpărături
Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării presupune că ești de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe detalii aici

Turma de zebre - fototapet animale

Turma de zebre - fototapet animale
Turma de zebre - fototapet animale
Turma de zebre - fototapet animale
Turma de zebre - fototapet animale
Turma de zebre - fototapet animale
549,00ron
Fără TVA: 461,34ron

Opţiuni disponibile

Turma de zebre in salbaticie, alergand libere prin savana aurie a Africii. Zebra e o creatura minunata, cu dungile ei albe si negre, e un simbol a libertatii, de o frumusete izbitoare. Dar, viata unei zebre e plină de pericole: crocodilii, hienele, leoparzii, cu totii stau la panda sa prinda maretul animal. De aceea, unitatea turmei este extrem de importanta. Apararea zebrei depinde de familia sa, de eforturile depuse de intreaga turma, de starea lor permanente de veghe. Imaginea  acestui fototapet este plina de vitalitate, adauga dinamismin orice incapere si reflecta frumusetea mediului inconjurator si a animalelor ce ne inconjoara. Acest decor cu zebre se poate utiliza pentru o pata de culoare din camera de living, dormitor sau o camera de hotel. 

Despre material:

Fototapetul este fabricat în Germania și are o calitate superioară datorită materialului vlies (din fibre nețesute). Acest material vlies față de tapeturile tradiționale din hârtie permite o aplicare mai ușoară, este mai rezistent la rupere, umezeală și la acțiunea razelor UV. Nu se decolorează și se poate curăța cu ușurință cu o cârpă moale. Menține stabilitatea dimensionala în timpul aplicării, adezivul se aplica numai pe perete.

Aplicare:

Aplicarea fototapetului nu necesită o experienţă mare, dar dacă nu ați montat încă tapet sau fototapet vă rugăm să urmați pas cu pas instrucțiunile noastre sau cereți ajutorul unui prieten sau unor meşteri specializaţi.

Acest produs poate fi aplicat pe toate suprafețele netede, curate, uscate și uniforme. Datorită rezistenței la rupere este ușor de îndepărtat fără urme sau deteriorări ale peretelui.

Livrat în formă de rolă cu adeziv special inclus.

Reviews

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun