Menu
Coș de cumpărături
Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării presupune că ești de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe detalii aici

Fototapet autoadeziv rotund

Fototapet rotund: rotundul este noul pătrat!

Formatele clasice de tapet, cum ar fi cel dreptunghiular sau pătrat, există de mulți ani. Dar, recent, s-a stabilit o tendință complet nouă în designul interior: fototapet în formă de cerc! Acest format unic arată extrem de elegant și îți oferă pereților tale o viață complet nouă. Cu fototapetele noastre rotunde, ai în tendințe și poți stabili accente deosebite în propria ta casă.

Tapet rotund - modele pentru fiecare cameră

Cu tapetele noastre rotunde, poți da fiecărei camere din propria ta casă un aspect complet nou în câteva clipe. De exemplu, poți pune în evidență patul din dormitor prin poziționarea unui tapet rotund fotografic chiar în mijlocul peretelui din spatele patului. Și mobilierul simplu, cum ar fi rafturile sau mesele laterale, poate fi împrospătat cu ușurință prin poziționarea unui tapet rotund în spatele lor. Cel mai bun lucru: prin tapetele rotunde setezi nu accente coloristice, ci prin forma specială a acestor tapete fotografice, se creează imediat o armonie proprie în fiecare cameră. Încearcă, cu siguranță vei fi încântat de tapetele noastre rotunde!

Fototapet autoadeziv rotund de calitate premium

Dacă alegi un tapet rotund de la TapetExpert, poți fi sigur că achiziționezi un produs de calitate autentic făcut în Germania. Tapetele rotunde sunt perfect tăiate în forma rotundă și sunt foarte ușor de montat, deoarece tapetele noastre rotunde sunt tapete din vlies autocolante. Asta înseamnă că le poți monta direct pe perete fără a fi nevoie să utilizați vreun adeziv. Montarea lor este astfel curată și se poate face cu doar câteva mișcări.

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)