Menu
Coș de cumpărături
Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării presupune că ești de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe detalii aici

Fototapet Apele din Amazon

Fototapet Apele din Amazon
Fototapet Apele din Amazon
Fototapet Apele din Amazon
Fototapet Apele din Amazon
Fototapet Apele din Amazon
549,00ron
Fără TVA: 461,34ron

Opţiuni disponibile

Frumusețile Amazonului într-o zi senină de vară. Cascadele perfecte, însoțite de un peisaj natural de-un verde pur și soarele care își revarsa razele peste ele. Un loc sălbatic, dar în același timp divin. Acest fototapet se potrivește în orice loc din locuință, aduc un aer de prospețime, relaxare și energie.

Amazon,  fluviul-rege al lumii, rămâne cel mai mare curs de apă din lume. Un curs de apă ce adună ploile ce cad de pe jumatate din continent este surpins printr-o imagine splendidă a unei cascade. Un peisaj colorat cu nuanțe de verde, albastru într-un tapet realist. Potrivit pentru un stil clasic sau romantic,  vă aduce o pată de personalitate oricărei încăperi. În locuința proprie sau la birou, trebuie să fim înconjurați de elemente care să susțină buna-dispoziție și inspirația.

Despre material:

Fototapetul este fabricat în Germania și are o calitate superioară datorită materialului vlies (din fibre nețesute). Acest material vlies față de tapeturile tradiționale din hârtie permite o aplicare mai ușoară, este mai rezistent la rupere, umezeală și la acțiunea razelor UV. Nu se decolorează și se poate curăța cu ușurință cu o cârpă moale. Menține stabilitatea dimensionala în timpul aplicării, adezivul se aplica numai pe perete.

Aplicare:

Aplicarea fototapetului nu necesită o experienţă mare, dar dacă nu ați montat încă tapet sau fototapet vă rugăm să urmați pas cu pas instrucțiunile noastre sau cereți ajutorul unui prieten sau unor meşteri specializaţi.

Acest produs poate fi aplicat pe toate suprafețele netede, curate, uscate și uniforme. Datorită rezistenței la rupere este ușor de îndepărtat fără urme sau deteriorări ale peretelui.

Livrat în formă de rolă cu adeziv special inclus.

Reviews

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun