Menu
Coș de cumpărături
Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării presupune că ești de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe detalii aici

Michelangelo - fototapet vlies

Michelangelo - fototapet vlies
Michelangelo - fototapet vlies
Michelangelo - fototapet vlies
Michelangelo - fototapet vlies
Michelangelo - fototapet vlies
549,00ron
Fără TVA: 461,34ron

Opţiuni disponibile

Pictura marelui artist este surprinsa intr-un fototapet inedit: Crearea lui Adam opera prezenta in Capela Sixtina din Vatican.  In aceasta pictura se creaza o tensiune dinamica, o energie divina ce uimeste. Imaginea este extrem de frumoasa si armonioasa. Din toate imaginile de pe plafonul Capelei Sixtine, aceasta e cea mai mare realizare a lui Michelangelo.Vrei sa ai o capodopera in proprie locuinta? Alege un tapet interesant ce va aduce un efect fabulos camerei. Fototapetul este recomandat atat pentru un stil clasic, pentru camera de zi, locuri de luat masa, biblioteci sau spatii HORECA.

Despre material:

Fototapetul este fabricat în Germania și are o calitate superioară datorită materialului vlies (din fibre nețesute). Acest material vlies față de tapeturile tradiționale din hârtie permite o aplicare mai ușoară, este mai rezistent la rupere, umezeală și la acțiunea razelor UV. Nu se decolorează și se poate curăța cu ușurință cu o cârpă moale. Menține stabilitatea dimensionala în timpul aplicării, adezivul se aplica numai pe perete.

Aplicare:

Aplicarea fototapetului nu necesită o experienţă mare, dar dacă nu ați montat încă tapet sau fototapet vă rugăm să urmați pas cu pas instrucțiunile noastre sau cereți ajutorul unui prieten sau unor meşteri specializaţi.

Acest produs poate fi aplicat pe toate suprafețele netede, curate, uscate și uniforme. Datorită rezistenței la rupere este ușor de îndepărtat fără urme sau deteriorări ale peretelui.

Livrat în formă de rolă cu adeziv special inclus.

Reviews

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun