Menu
Coș de cumpărături
Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării presupune că ești de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe detalii aici

Câmp cu margarete - fototapet vlies

Câmp cu margarete - fototapet vlies
Câmp cu margarete - fototapet vlies
Câmp cu margarete - fototapet vlies
Câmp cu margarete - fototapet vlies
Câmp cu margarete - fototapet vlies
549,00ron
Fără TVA: 461,34ron

Opţiuni disponibile

Tapet cu margareta – o floare grațioasă cu petale albe așezate împrejurul centrului galben. Chiar dacă nu au un miros foarte plăcut, de multe ori ai impresia atunci când vezi un câmp plin cu margarete ca se aseamănă cu un cer plin cu stele. Floare nobilă, cu design simplu se va potrivi perfect în orice încăpere din locuința, ba mai mult vă aduce un strop de puritate și sensibilitate.


Despre material:

Fototapetul este fabricat în Germania și are o calitate superioară datorită materialului vlies (din fibre nețesute). Acest material vlies față de tapeturile tradiționale din hârtie permite o aplicare mai ușoară, este mai rezistent la rupere, umezeală și la acțiunea razelor UV. Nu se decolorează și se poate curăța cu ușurință cu o cârpă moale. Menține stabilitatea dimensionala în timpul aplicării, adezivul se aplica numai pe perete.

Aplicare:

Aplicarea fototapetului nu necesită o experienţă mare, dar dacă nu ați montat încă tapet sau fototapet vă rugăm să urmați pas cu pas instrucțiunile noastre sau cereți ajutorul unui prieten sau unor meşteri specializaţi.

Acest produs poate fi aplicat pe toate suprafețele netede, curate, uscate și uniforme. Datorită rezistenței la rupere este ușor de îndepărtat fără urme sau deteriorări ale peretelui.

Livrat în formă de rolă cu adeziv special inclus.

Reviews

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun