Menu
Coș de cumpărături
Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării presupune că ești de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe detalii aici

Cowboys - fototapet vlies

Cowboys - fototapet vlies
Cowboys - fototapet vlies
Cowboys - fototapet vlies
Cowboys - fototapet vlies
Cowboys - fototapet vlies
549,00ron
Fără TVA: 461,34ron

Opţiuni disponibile

Toată lumea a vizionat cel puțin un film western. Sau dacă nu, probabil a auzit de John Wayne sau Clint Eastwood sau Henry Fonda alergând după bandiți. Pălării de cowboy, șerifi, faradelegi, pistoale, cai și mult praf sunt doar câteva din elementele care te duc cu gândul la Vestul Sălbatic. Îndrăznește să aduci un fior de sălbaticie în livingul tău.


Despre material:

Fototapetul este fabricat în Germania și are o calitate superioară datorită materialului vlies (din fibre nețesute, 122 g/mp). Acest material vlies față de tapeturile tradiționale din hârtie permite o aplicare mai ușoară, este mai rezistent la rupere, umezeală și la acțiunea razelor UV. Nu se decolorează și se poate curăța cu ușurință cu o cârpă moale. Menține stabilitatea dimensionala în timpul aplicării, adezivul se aplica numai pe perete.

Aplicare:

Aplicarea fototapetului nu necesită o experienţă mare, dar dacă nu ați montat încă tapet sau fototapet vă rugăm să urmați pas cu pas instrucțiunile noastre sau cereți ajutorul unui prieten sau unor meşteri specializaţi.

Acest produs poate fi aplicat pe toate suprafețele netede, curate, uscate și uniforme. Datorită rezistenței la rupere este ușor de îndepărtat fără urme sau deteriorări ale peretelui.

Livrat în formă de rolă cu adeziv special inclus.

Reviews

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun