Menu
Coș de cumpărături
Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării presupune că ești de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe detalii aici

Manhattan in New York - fototapet vlies

Manhattan in New York - fototapet vlies
Manhattan in New York - fototapet vlies
Manhattan in New York - fototapet vlies
Manhattan in New York - fototapet vlies
Manhattan in New York - fototapet vlies
549,00ron
Fără TVA: 461,34ron

Opţiuni disponibile

O noapte în Manhattan? Zgârie-nori, clădiri opulente, milioane de lumini aprinse. Distracție la superlativ, cele mai in voga cluburi, party-uri, serate. Milioane de oameni pe străzi sau prin imprejurimi. Nu degeaba se spune că New York nu doarme niciodată. Fototapet ideal pentru cei care vor o mică parte din atmosferă perfectă de distracție, direct în locuința lor. Ideal pentru living sau chiar dormitor.

Imaginea nocturna a marelui oraș New York într-un tapet realist. Toți ochii vor fi pe Manhattan în miez de noapte: zgârie nori, milioane de lumini, agitație, clădiri strălucind, o imagine urbană, cu tonuri negru, albastru, gri,  alb și pete de lumină, un design modern și contemporan. Tapetul realist al orașului New York, de înaltă clasa este ideal pentru o decorațiune interioară a spațiului de locuit sau hoteluri. 

Despre material:

Este fabricat în Germania și are o calitate superioară datorită materialului vlies (din fibre nețesute). Acest material vlies față de tapeturile tradiționale din hârtie permite o aplicare mai ușoară, este mai rezistent la rupere, umezeală și la acțiunea razelor UV. Nu se decolorează și se poate curăța cu ușurință cu o cârpă moale. Menține stabilitatea dimensionala în timpul aplicării, adezivul se aplica numai pe perete.

Aplicare:

Aplicarea nu necesită o experienţă mare, dar dacă nu ați montat încă vă rugăm să urmați pas cu pas instrucțiunile noastre sau cereți ajutorul unui prieten sau unor meşteri specializaţi.

Acest produs poate fi aplicat pe toate suprafețele netede, curate, uscate și uniforme. Datorită rezistenței la rupere este ușor de îndepărtat fără urme sau deteriorări ale peretelui.

Livrat în formă de rolă cu adeziv special inclus.

Reviews

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun