Menu
Coș de cumpărături
Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării presupune că ești de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe detalii aici

Tel Aviv - fototapet vlies

Tel Aviv - fototapet vlies
Tel Aviv - fototapet vlies
Tel Aviv - fototapet vlies
Tel Aviv - fototapet vlies
Tel Aviv - fototapet vlies
549,00ron
Fără TVA: 461,34ron

Opţiuni disponibile

Tapetul surprinde orasul Tel Aviv (in traducere din limba ebraica Muntele Primaverii). Oras cosmpolit suprnumit „Miami meditaraneean”, este orasul in care vechiul se imbina cu modernul, traditia cu noutatea In prezent, este un pol important cultural si politic al Israelului. „Orasul care nu doarme niciodata” este plin de dinamism chiar si noaptea. Fototapetul realist este ideal pentru o decoratiune interioara potrivita pentru amenajari de spatii publice: birouri, magazine, saloane, cluburi, baruri, holuri sau pentru amenajari de case, apartamente si garsoniere (in special living, biblioteci sau dormitoare).

Despre material:

Fototapetul este fabricat în Germania și are o calitate superioară datorită materialului vlies (din fibre nețesute). Acest material vlies față de tapeturile tradiționale din hârtie permite o aplicare mai ușoară, este mai rezistent la rupere, umezeală și la acțiunea razelor UV. Nu se decolorează și se poate curăța cu ușurință cu o cârpă moale. Menține stabilitatea dimensionala în timpul aplicării, adezivul se aplica numai pe perete.

Aplicare:

Aplicarea fototapetului nu necesită o experienţă mare, dar dacă nu ați montat încă tapet sau fototapet vă rugăm să urmați pas cu pas instrucțiunile noastre sau cereți ajutorul unui prieten sau unor meşteri specializaţi.

Acest produs poate fi aplicat pe toate suprafețele netede, curate, uscate și uniforme. Datorită rezistenței la rupere este ușor de îndepărtat fără urme sau deteriorări ale peretelui.

Livrat în formă de rolă cu adeziv special inclus.

Reviews

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun